Инициативата ще се проведе на паркинга на магазин Lidl  на

...
Инициативата ще се проведе на паркинга на магазин Lidl  на
Коментари Харесай

Първите плодове на лятото на фермерския пазар на Lidl

Инициативата ще се организира на паркинга на магазин Lidl  на ул „ Княжевска “ № 5, кв. „ Княжево “  
Първите плодове на лятото, свежи зеленчуци и обилие от деликатеси, родно произвеждане, ще предложат районни производители на фермерския пазар тази седмица от 25 до 27 юни. Събитието се провежда по самодейност на Лидл България и ще се организира сред 10.00 и 19.00 часа, на паркинга на магазин Lidl на ул. „ Княжевска “ № 5, в кв. „ Княжево “.

Хрупкави череши от с. Брестник, пловдивско, краставици и домати от Сандански и Харманли, био фасул, орехи и тахани от Генерал Тошево, са единствено част от изкушенията на следващия фермерски пазар.

Посетителите ще могат да създадат и своя избор измежду другите типове мед и пчелни артикули от варненското село Габърница и от гр. Искър, както и продуктите на „ Билка чудодейка “.

Клиентите ще могат да открият и добре познатите артикули на плантация „ Шопар, бик и щука “ от линията „ Вино и мезе “ и на „ Катаринофудс “. Месни артикули ще предлага и „ Новамес “ от Банкя, а за деликатесните мезета, винарна „ Магура “ от с. Рабиша, още веднъж ще предложи своята винена селекция.

Посетителите на пазара ще могат да се насладят и на майсторски направени произведения от първокачествен дървен материал – главно от орех, дъб и маслина. Сред тях са дъски за рязане и сервиране, подноси, неповторими огледала с артистични рамки и други ръчно направени предмети за семейството, дело на Владимир Петров от с. Джурово, община Правец и неговата обществена работилница.

Както и до момента, фермерският пазар ще се организира при съблюдаване на всички нужни ограничения против COVID-19. Партньори на Lidl по плана са „ Гастроном Смесен Магазин “ и Премиум Маркет 380 в партньорство с български аграрни производители, произвеждащи чиста храна и подкрепящи акцията “Избирам 380 - Купувам български артикули с потвърден генезис ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР